O vrtcu

Le streljaj izven Grosupljega se sredi zelenih polj v naselju Veliko Mlačevo nahaja sodoben in prijazen vrtec  s koncesijo občine Grosuplje – Vrtec Malček, ki je vpisan v razvid pri Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport RS.

Tu veliko svojega časa prebivata dve skupini razigranih otrok, ki pod okriljem strokovnega kadra vsakodnevno spoznavata sebe, svet in okolico. Na dnevnem redu so vedno pesmi, pravljice in ples, poleg tega pa tudi druge dejavnosti, kot so likovne ali izobraževalne urice.

Dneve pogosto preživljamo v zeleni naravi, s katero je vrtec obdan. Energijo najraje sprostimo na sprehodih po okoliških travnikih in zanimivih vaških poteh, kot je na primer pot do razvalin Boštanjskega gradu ali Radenskega polja, jezera, potokov, kmetije…

igrala-vrtec-mlacevo-grosuplje-malcek

Vrtec Malček se ponaša z moderno opremljenimi prostori in prijetno okolico, ki ponuja priložnost za mnogo dejavnosti na prostem. Na voljo je tudi velik vrt, kjer se otroci sprostijo z igricami, animacijami, glasbo in drugimi dogodki, ki so vodeni s strani strokovnega kadra. Trudili se bomo, da bodo otroci razvijali pravilen čut za sočloveka, a hkrati krepili tudi svoj notranji glas.

Nenehno vlagamo v razvoj vrtca, saj se zavedamo, da lahko le tako ohranjamo kvaliteto naših storitev. Prav zaradi tega tudi skrbno načrtujemo naše vzgojno-izobraževalne programe in dejavnosti, ki malčkom omogočajo bogato osebnostno rast.

spodej (1)